GTranslate

Navigáció

Kaya Kalp jóga 2 napos workshop


Anand speciális, magasabb szintű védikus workshopja
Időpont:
1. nap: február 20. szerda, 10.00-15.00
2. nap: február 27. szerda, 10.00-15.00

Gyorsabban öregszünk, mint szükséges? Légzés ciklus szerint az emberi testet 120 év harmonikus létezésre tervezték. Az ősi iratok - a Védák - beszámoltak emberekről, akik hosszabb ideig éltek harmonikusan: a) Sat-Yug: korábbi generációk, amikor az emberek 1000 évig éltek b) Dwi-Yug: az 500 évet élt generációk c) Kal-Yug: modern generáció, akik kevesebb, mint 100 évet élnek

A Kaya Kalp Sanjeevani Kriya (test megfiatalítás) a legősibb indiai jógikus és ajurvédikus módszer a test teljes fizikai rendszerének napi megfiatalítására. Az egyik legfőbb előnye, hogy az öregedési folyamatokat megállítja és teljes vitalitással tölti el az ereket, a szívet, a végtagokat és a test teljes szerkezetét, amely 40 éves kor felett kezd megöregedni. Segítségével a pszichoszomatikus problémák, mint például a stressz, magas vérnyomás, cukorbetegség, asztma vagy túlsúly könnyen szabályozhatóvá válik. Ezt a módszert a közelmúltban megújították a modern idők követelményeinek megfelelően. Reggeli Pranayama légzésekből és jóga gyakorlatokból, tisztító eljárásokból, este pedig relaxációs programból és egyszerű étrend javaslatokból áll (Ayurvédikus Tippek).

A Nemzetközi Kaya Kalp Akadémia (IKKA) világszerte tart Kaya Kalp tanfolyamokat és elfoglalt emberek tízezreinek tanította meg, hogyan lazuljanak el mélyen és élvezzék a nagyobb egészséget és vitalitást.

A Kaya Kalp Sanjeevani Kriya néhány előnye:

- Visszavezeti a nyugtalan elmét a világosság és kreativitás állapotába - Belső erőt és bölcsességet ad - Segít megnyitni a belső képességeinket - A negatív helyzeteket pozitív lehetőségekké változtatja - Fejleszti a dinamikus akaraterőt és felülemelkedünk régi szokásainkon - A mérget, félelmet, kétségbeesést az óvatosság és körültekintés pozitív állapotába vezeti - Megtanítja hogyan valósítsuk meg a kreatív ötleteinket a gyakorlatban az életünk minden területén - Megtanít a tudatosság magasabb szintjén élni - Testünket természetes módon fiatalítja meg, rugalmasabbá, hajlékonyabbá válunk

Sokan mondták, hogy már az első óra után jobban érezték magukat, mint előtte éveken át. A Kaya Kalp Sanjeevani Kriya segítségével megtanítjuk, hogyan vezessék le a belső feszültséget, a legstresszesebb helyzetben nyugodtak maradunk és kiegyensúlyozottak, miközben természetes módon fiatalítjuk meg egész testünket és új életstílust alakíthatunk ki.

Szemináriumi program:

1. Test megfiatalító jógagyakorlatok

2. Egyszerű tisztító módszerek a belső testrészek toxikus anyagainak eltávolítására

3. Kaya Kalp Kriya technikák: Sanjeevani és Dhanvantari Kriya

4. Meditációs technikák stresszoldásra és pszichoszomatikus alvási rendellenességre

5. Ayurvédikus főzés, étrend és masszázs tippek

Részletes információ: 06 20 335 2700

 E-mail: kayakalpyoga@gmail.com